Smart CO2 - sáčok
Popis
Po zakúpení je do vrecka nutné urobiť v hornej časti niekoľko dier a zavesiť do pestovateľského priestoru, tesne nad vrcholom rastlín. Odporúčame jeden sáčok CO2 na 1,2 x 1,2 m plochy (5-15m2). Pretože CO2 je ťažšie ako kyslík bude padať dole na rastliny. Akonáhle je zavesený v požadovanej výške, nemusíte vykonávať žiadne úpravy alebo plnenia vrecka. Po zhruba 3 mesiacoch produkcia CO2 klesne a sáčok je potrebné vymeniť za nový.
Prečo používať Smart CO2
- skoršie kvitnutie
- vyššie výnosy
- zvýšená pevnosť stonky
- silnejší kvety
Rastliny používajú proces nazývaný fotosyntéza, ktorá mení vodu, slnečné svetlo, cukor a CO2 na základné živiny. S viac CO2 v ovzduší sú rastliny aktívnejší a účinnejšie pri jeho absorpciu. Rýchlejšie konverzie CO2 má za následok rýchlejšie a intenzívnejšie rast rastlín. Rastliny absorbujú CO2 skrz malé póry na spodnej strane listov, tzv. Prieduchy. Keď je úroveň CO2 väčšia, rastliny nemusia tieto póry otvárať tak často, alebo tak široko, čo má za následok menšie straty vody a zníženie pravdepodobnosti absorbovanie škodlivých látok.
Obsahuje mycélia (huby) a dostatočné množstvo organického substrátu na minimálne 4 mesiace. Mycélia pracujú opačne ako rastlina, dýchajú kyslík a vydychujú oxid uhličitý a to 24 hodín denne skrze odvzdušňovací cestu na sáčku. To vytvára prirodzený, sebestačný a nákladovo efektívny systém bez zápachu CO2. Smart CO2 sáčok neprodukuje teplo a produkuje CO2 až pri jeho aktivácii (prederavením). Stačí jednoducho zavesiť a sáčok bude robiť svoju prácu!
Po zakúpení ich do vrecka nutné urobiť v hornej časti niekoľko dier a zavesiť do pestovateľského priestoru, tesne nad vrcholom rastlín. Odporúčame jeden sáčok CO2 na 1,2 x 1,2 m plochy (5-15m2). Pretože CO2 je ťažšie ako kyslík bude padať dole na rastliny. Akonáhle je zavesený v požadovanej výške, nemusíte vykonávať žiadne úpravy alebo plnenia vrecka. Nevešajte sáčok blízko svetlám či iným tepelným zdrojom. Po zhruba 3 mesiacoch produkcia CO2 klesne a sáčok je potrebné vymeniť za nový.
Smart CO2 sáčok je z počiatku hnedý a postupne bude belieť. Toto je úplne normálne, spôsobuje to vývoj mycélia. Sáčok sa bude takisto nafukovať, opäť normálny stav. Sáčok pracuje hneď od začiatku, keď do neho urobíte diery.
Skladujte na suchom a chladnom mieste do teploty 18 ° C.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.