Green House Seed GH Cheese

 
 

Typ: 40% Indica x 60% Sativa

Genetika: Selected Skunk phenotype (clone only strain from the UK). 

In: 56 dní

 

od €16
Značka Green House Seed
Kategória Feminized
Zvoľte variant
Kód tovaru 7734/3 Balenie: 3 Skladom do 3-5 dní €16
   
Kód tovaru 7734/5 Balenie: 5 Skladom do 3-5 dní €22
   
Kód tovaru 7734/10 Balenie: 10 Skladom do 3-5 dní €36
   
 

The Cheese odroda je unikátna marihuana, ktorá je najdominantnejšia v Británii. Cheese je prevažne Indica kríženec, ktorá má tajomný pôvod. Tajomná formula Cheese pracovala tak dobre, že bol Cheese dostupný len ako rezne po dlhú dobu. Market sa rozšíril a teraz máme len pár zdrojov s Cheese semienka.
Cheese odroda je silná rastlina, ktorá má veľa bočných vetiev, pokrytých hustými palicami. Palice sú pokryté krásnymi THC kryštálmi a lepkavou živicou, ktorá pokrýva listy a šúľky. Vďaka svojim Indica predkom má Cheese rozdielne odtiene zelenej.
Cheese je vhodný pre pestovanie Indoor i Oudoor. Indoor Cheese dozreje rýchlejšie, než jej bratia vonku. Rastlina je kompaktná a hustá a preto sa dobre hodí pre sea of ​​green (SOG). Cheese je vhodný pre znalca i nováčikov. Cheese získal svoje meno vďaka silnej, plesnivé vôňu Cheddar a jemné syrové chuti. Chuť a dym sú silné, ale nie príliš korenené. Cheese vám dá pocit eufórie, vaša myseľ sa otvorí a vaše telo sa zrelaxuje na veľmi dlhú dobu.THC:  18.5%  CBD:  0.6%   CBN:  0.35%   

GENETICS 
Selected Skunk phenotype (clone only strain from the UK). 
Green House Seed Co. is the official producer of the original Bid Buddha Seeds Cheese.

EFFECTS 
Very stoned, long lasting. It is a slow creeper but very intense. 
Medicinally effective in pain therapy, appetite stimulation and against insomnia. 

FLOWERING INDOOR 
8 weeks, with a yield up to 800 gr/m 2
Good for SCRoG. 

FLOWERING OUTDOOR 
Ready at the end of September (North hemisphere) with a production up to 800 gr/plant. 
Branchy plant with vine-like growth, needs full support. 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: