Atami ATA Bloombastic

 
 

Atami Bloombastic je vhodný pre Všetky rastové médiá aj zavlažovacie systémy. Výrazne zvyšuje podiel cukru a tím dostáva výsledný produkt lepšiu chuť. Rastliny sa stávajú odolnejšími, použitie 4-6 koncový týždeň kvetu.

Bežná cena Viac informácií v tabuľke variantov
Ušetríte €101 (–25 %)
od €15
Značka Atami
Kategória Atami ATA
Zvoľte variant
Kód tovaru 598/125 Objem: 1250ml Skladom do 3-5 dní €180 €155
   
Kód tovaru 598/100 Objem: 100ml Skladom €20 €15
   
Kód tovaru 598/325 Objem: 325ml Skladom €52 €45
   
Kód tovaru 598/5-5 Objem: 5,5l Skladom do 3-5 dní €560 €459
   
 

Bloombastic je vysoko kvalitný koktail BioMineral a biostimulátorov, ktorý je vhodný pre poslednú fázu kvetu a pre fázu dozrievania (4 až 6 týždňov). Bloombastic zvyšuje hladinu cukru v rastline a tým i váhu, vôňu a chuť. Vďaka explózii produkcie cukru a kvetu zaisťuje Bloombastic silné, kompaktné a sladko voňajúce kvety.

V porovnaní s inými tekutými stimulátormi kvetu obsahuje Bloombastic o viac ako 50% viac BioMineral (fosfor a draslík), pričom nie sú použité absolútne žiadne záťažové látky (natrium a chlór). Bloombastic má tiež enzymatický účinok na rôznych úrovniach a preto chráni rastlinu pred stresom a pomáha jej pri regenerácii.

použitie:
Počas celého obdobia kvitnutia je možné používať denne pri polievaní rastlín ako doplnok pravidelnej výživy. Bloombastic sa má používať pri pestovaní v pôde, hydropónií a kokose a je vhodný pre zavlažovacie systémy.

Tip na pestovanie:
Atami odporúča pre dosiahnutie optimálneho výsledku používanie Bloombastic predovšetkým počas posledných 4 až 6 týždňov obdobia kvetu (a zrenia).

dávkovanie:
0,5 až 1,0 ml na liter pitnej vody.

zloženie:
fosfát draselný, hydroxid draselný, kyselina fosforečná, EDTA železo, fosfor, ílové minerály.

Záruka kvality:
Stimulátory a tekutá výživa Atami sú zapečatené pod skrutkovacím viečkom vo svetlonepriepustnom obale, čím je zaručené zachovanie kvality.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: